Daniel James Roberts Administraator
Postituste arv : 91 Vampiirikihvad : 45216 Reputatsioon : 0 Join date : 13/07/2012
| Pealkiri: Daniel James Roberts Esm Juul 23, 2012 11:53 am | |
| Nimi: Daniel James Roberts Vanus: 18 Rass: Inimene Hüüdnimed: Danny, Jamie Lemmikjook: - Lemmiksöök: - Keeled: Inglise Elukoht Porter City Ajalugu: Sündis Porter City's ja ta isa oli narkomaan ja bla-bla-bla... Kui James oli viiene ja ta väike õde kolmene, tuli isa kord purjus peaga koju. Poisi ema käskis lastel nende tuppa minna ja jäi ise koridori. James ei saanud terve öö und. Hommikul ärgates läks ta ema otsima ja tuli välja, et James'i isa oli oma naise pea õllepudeliga katki löönud. Peale seda viidi James'i isa vanglasse ja lapsed lastekottu. Isa: David Roberts Ema: Jamie Roberts Õed/vennad: Danielle Jaimie Muud sugulased: Pole Orientatsioon: Hetero Juuksed: Pruunid Silmad: Pruunid Keha: Keskmine nahk ja musklis keha |
|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Daniel James Roberts Esm Juul 23, 2012 3:15 pm | |
| Oh shit, mu lemmik BTR'ist ♥ |
|
Rocco Bryan Morgan Administraator
Postituste arv : 492 Vampiirikihvad : 47310 Reputatsioon : 10 Join date : 13/01/2012
Karakter Vanus: 19 Kaaslane: Married to Katerina Morgan so don't even think about it! :)
| Pealkiri: Re: Daniel James Roberts Esm Juul 23, 2012 5:18 pm | |
| Mul on ta teisel kohal. Tal oli täpselt nädal tagasi sünna :') |
|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Daniel James Roberts Esm Juul 23, 2012 7:11 pm | |
| Mul on selline järjekord:
1. James. 2. Logan. 3. Carlos. 4. Kendall. |
|
Daniel James Roberts Administraator
Postituste arv : 91 Vampiirikihvad : 45216 Reputatsioon : 0 Join date : 13/07/2012
| Pealkiri: Re: Daniel James Roberts Teis Juul 24, 2012 8:36 am | |
| Mul selline: 1. Logan 2. James 3. Kendall 4. Carlos Vaene Nefeti, jääb nii taha |
|
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Daniel James Roberts | |
| |
|