Latest topics | » Zoey suhted by Zoey Nesbitt Püh Märts 16, 2014 4:24 pm
» Zoey Nesbitt by Zoey Nesbitt Püh Märts 16, 2014 4:12 pm
» Lobateema by Katerina Morgan Nelj Jan 09, 2014 9:37 pm
» Not Even The Gods Above Can Separate Us by Rocco Bryan Morgan Püh Dets 22, 2013 4:44 pm
» Jumalate nimekiri by Taevakoda Püh Dets 22, 2013 1:19 pm
» Amelia Marié Rakkharatem (WIP) by Amelia Marié Rakkharatem Laup Dets 21, 2013 11:37 pm
» Ajalugu by Nefeti Fermandia Teis Dets 17, 2013 7:15 pm
» Tere, kodu! by Katerina Morgan Laup Dets 07, 2013 1:27 pm
» Albumite reeglid by Nefeti Fermandia Nelj Dets 05, 2013 7:57 pm
» Kat's Memories by Katerina Morgan Nelj Dets 05, 2013 7:46 pm
» Soovid kellegiga teemat? by Daniel James Roberts Teis Okt 09, 2012 7:16 pm
» Kasutatud pildiohvrid by Melissa Sanders Teis Sept 11, 2012 11:12 am
» Melissa suhted by Melissa Sanders Teis Sept 11, 2012 10:34 am
» Melissa Sanders by Melissa Sanders Püh Sept 09, 2012 7:36 pm
» Reeglid by Nefeti Fermandia Teis Sept 04, 2012 5:00 pm
|
|
| |
Autor | Teade |
---|
Katerina Morgan Administraator
Postituste arv : 1373 Vampiirikihvad : 48133 Reputatsioon : 2 Join date : 08/01/2012
Karakter Vanus: 20 Kaaslane: Rocco Bryan Morgan
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Püh Juun 10, 2012 11:08 am | |
| |
| | | Ariel Grystal Flack
Postituste arv : 829 Vampiirikihvad : 47162 Reputatsioon : 0 Join date : 10/03/2012
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Esm Juun 11, 2012 6:40 pm | |
| |
| | | Ariel Lucy Hacel
Postituste arv : 94 Vampiirikihvad : 46296 Reputatsioon : 0 Join date : 25/03/2012
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Esm Juun 11, 2012 7:57 pm | |
| |
| | | Ariel Lucy Hacel
Postituste arv : 94 Vampiirikihvad : 46296 Reputatsioon : 0 Join date : 25/03/2012
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Esm Juun 18, 2012 5:15 pm | |
| House of Night (Öö Koda) - http://houseofnight.forum.co.ee/Kindlasti on enamus teist lugenud raamatud Märgitud või siis Marked. See rollikas siis põhineb neil raamatutel, mis on siis ilmunud nii eesti kui ka inglise keeles. Öö kojas saavad õppida 16-aastased noored, kes on märgistatud jäljekütide poolt. Siia kooli tulles saavad kõik oma mentorid, kes on seal õpetajad. Sa algul õpid seal neli aastat vastmärgistatuna aga kui su keha lükkab muutuse tagasi siis sa sured, kuid võib ärgata ellu ja siis saab temast Punane Vampiir. Nad üritavad siis oma inimliku poolt tagasi saada aga see ei saa olema lihtne. Kui oled oma inimliku poole tagasi saanud oled siia kooli oodatud. Sa ei saa päikese käes olla, kuna sa muutud siis tuhaks. Kui sa aga läbid muutused siis saab sinust Sinine vampiir ja sa saad õpinguid jätkata. Täiskasvanud vampiiril on otsmikul olev poolkuu juba värvunud ja su silmade ümber ilmuvad tätoveeringud, mis tulevad poolkuust välja, kuid see juhtub alles kuuendas klassis. Seal saab õppida erinevaid aineid nagu näideks vampiirisotsioloogia, kirjandus(ja muud ained mis meie koolideski), ratsutamist ja veel teisi. Mõned saavad omale ka võimed(maa, vesi, tuli, õhk, hing). Tavaliselt saada neist endale ühe aga on ka erijuhtumeid kus sul on olemas need kõik viis võimet. Ainus teada olev juhtum on Zoey Redbird. Kuid Öö Kojas tegutsevad ka Pimeduse Pojad ja Pimeduse Tütred. Pimeduse Tütred on vastmärgitutest moodustatud grupp, mis allub ülempreestrinnale. Nemad viivad läbi omi rituaale ning Pimeduse Pojad enamasti toetavad neid. Enamus vastmärgistatuid saavad omale ka kassi, kass valib sinu, mitte sina tema. Kass on sinu omanik, mitte vastupidi. Tegelt toimub kogu tegevus nüüd peale seda kui Zoey on juba surnud ja ka Kalona ja teised pahad. Nüüd on maailmas jälle rahu aga kui kauaks, seda ma ei oska teile kahjuks öelda. |
| | | Rang Shin
Postituste arv : 46 Vampiirikihvad : 46357 Reputatsioon : 0 Join date : 16/03/2012
Karakter Vanus: Kaaslane:
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Esm Juun 18, 2012 10:08 pm | |
| Tead? Su skinn on katastroofiline, eriti selle headeriga. Ma soovitaks mingi muu võtta. |
| | | Ariel Lucy Hacel
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Esm Juun 18, 2012 10:41 pm | |
| Ma tean. Foorumi kujundusega on jah veidi probleeme. Ma ise ei ole just graafikas hea seega ei saa teha ka seda headerit ise. |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Teis Juun 19, 2012 6:50 am | |
| Wow... Minu arust on kujundus suurepärane. |
| | | Ariel Lucy Hacel
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Teis Juun 19, 2012 7:34 am | |
| Kui ta käis oli seal üks teine skin ja siis jäi see headeri pilt veidi valesti. No läks nende kategooriate ja alagoorumite sisse. Praegune kujundus seal on suhteliselt hea. |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Teis Juun 19, 2012 7:37 am | |
| Aa. Siis küll. Ja veel: Sa tegidki selle!!! |
| | | Ariel Lucy Hacel
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Teis Juun 19, 2012 7:42 am | |
| Nojahm. Sai tehtud jah.. Ainult ma ei tea kui aktiivne see saab olema. |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Teis Juun 19, 2012 7:44 am | |
| Ma ei tea, mida Birgit selle kohta arvab... Ma muidu ise tuleks, aga seal pole vist midagi teha, kui raamatuid pole lugendu, või mis? |
| | | Ariel Lucy Hacel
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Teis Juun 19, 2012 7:49 am | |
| No ilma raamatuda peaks ka hakkama saama. Ega see päris raamatu järgi ei ole. Seal on juba aeg peale seda ju kui see Zoey on surnud. Ega seal midagi väga keerulist ei ole. Ma ise ei mäleta neist raamatudest ise suurt midagi. Vaid paari üksikut kohta. |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Teis Juun 19, 2012 7:50 am | |
| Amm... Nojah, võibolla ma siis kaalun seda. |
| | | Katerina Morgan Administraator
Postituste arv : 1373 Vampiirikihvad : 48133 Reputatsioon : 2 Join date : 08/01/2012
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Teis Juun 19, 2012 7:50 am | |
| - Ariel Lucy Hacel kirjutas:
- House of Night (Öö Koda) - http://houseofnight.forum.co.ee/
Kindlasti on enamus teist lugenud raamatud Märgitud või siis Marked. See rollikas siis põhineb neil raamatutel, mis on siis ilmunud nii eesti kui ka inglise keeles. Öö kojas saavad õppida 16-aastased noored, kes on märgistatud jäljekütide poolt. Siia kooli tulles saavad kõik oma mentorid, kes on seal õpetajad. Sa algul õpid seal neli aastat vastmärgistatuna aga kui su keha lükkab muutuse tagasi siis sa sured, kuid võib ärgata ellu ja siis saab temast Punane Vampiir. Nad üritavad siis oma inimliku poolt tagasi saada aga see ei saa olema lihtne. Kui oled oma inimliku poole tagasi saanud oled siia kooli oodatud. Sa ei saa päikese käes olla, kuna sa muutud siis tuhaks. Kui sa aga läbid muutused siis saab sinust Sinine vampiir ja sa saad õpinguid jätkata. Täiskasvanud vampiiril on otsmikul olev poolkuu juba värvunud ja su silmade ümber ilmuvad tätoveeringud, mis tulevad poolkuust välja, kuid see juhtub alles kuuendas klassis. Seal saab õppida erinevaid aineid nagu näideks vampiirisotsioloogia, kirjandus(ja muud ained mis meie koolideski), ratsutamist ja veel teisi. Mõned saavad omale ka võimed(maa, vesi, tuli, õhk, hing). Tavaliselt saada neist endale ühe aga on ka erijuhtumeid kus sul on olemas need kõik viis võimet. Ainus teada olev juhtum on Zoey Redbird. Kuid Öö Kojas tegutsevad ka Pimeduse Pojad ja Pimeduse Tütred. Pimeduse Tütred on vastmärgitutest moodustatud grupp, mis allub ülempreestrinnale. Nemad viivad läbi omi rituaale ning Pimeduse Pojad enamasti toetavad neid. Enamus vastmärgistatuid saavad omale ka kassi, kass valib sinu, mitte sina tema. Kass on sinu omanik, mitte vastupidi. Tegelt toimub kogu tegevus nüüd peale seda kui Zoey on juba surnud ja ka Kalona ja teised pahad. Nüüd on maailmas jälle rahu aga kui kauaks, seda ma ei oska teile kahjuks öelda. Ma tegin ka kunagi täpselt sama foorumi o.o |
| | | Ariel Lucy Hacel
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Teis Juun 19, 2012 7:52 am | |
| Em okay. Ma tean, et selline umbes sama foorum eksisteerib. Too ei ole enam aktiivne ammu. |
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Teis Juun 19, 2012 7:57 am | |
| Jep, sinna ei tulnud kuidagi rahvast |
| | | Ariel Lucy Hacel
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Teis Juun 19, 2012 7:58 am | |
| No ma loodan, et minu omasse ikka tuleb. |
| | | Rang Shin
Postituste arv : 46 Vampiirikihvad : 46357 Reputatsioon : 0 Join date : 16/03/2012
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Teis Juun 19, 2012 10:24 am | |
- Ma tean. Foorumi kujundusega on jah veidi probleeme. Ma ise ei ole just graafikas hea seega ei saa teha ka seda headerit ise.
Ma ei mõelnud seda, et headeril midagi viga oleks. Lihtsalt see skinn ei laiendanud seda ülemist riba vms. kus header on. |
| | | Rang Shin
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Teis Juun 19, 2012 10:25 am | |
| - Katerina Petrova kirjutas:
- Ariel Lucy Hacel kirjutas:
Kindlasti on enamus teist lugenud raamatud Märgitud või siis Marked. See rollikas siis põhineb neil raamatutel, mis on siis ilmunud nii eesti kui ka inglise keeles. Öö kojas saavad õppida 16-aastased noored, kes on märgistatud jäljekütide poolt. Siia kooli tulles saavad kõik oma mentorid, kes on seal õpetajad. Sa algul õpid seal neli aastat vastmärgistatuna aga kui su keha lükkab muutuse tagasi siis sa sured, kuid võib ärgata ellu ja siis saab temast Punane Vampiir. Nad üritavad siis oma inimliku poolt tagasi saada aga see ei saa olema lihtne. Kui oled oma inimliku poole tagasi saanud oled siia kooli oodatud. Sa ei saa päikese käes olla, kuna sa muutud siis tuhaks. Kui sa aga läbid muutused siis saab sinust Sinine vampiir ja sa saad õpinguid jätkata. Täiskasvanud vampiiril on otsmikul olev poolkuu juba värvunud ja su silmade ümber ilmuvad tätoveeringud, mis tulevad poolkuust välja, kuid see juhtub alles kuuendas klassis. Seal saab õppida erinevaid aineid nagu näideks vampiirisotsioloogia, kirjandus(ja muud ained mis meie koolideski), ratsutamist ja veel teisi. Mõned saavad omale ka võimed(maa, vesi, tuli, õhk, hing). Tavaliselt saada neist endale ühe aga on ka erijuhtumeid kus sul on olemas need kõik viis võimet. Ainus teada olev juhtum on Zoey Redbird. Kuid Öö Kojas tegutsevad ka Pimeduse Pojad ja Pimeduse Tütred. Pimeduse Tütred on vastmärgitutest moodustatud grupp, mis allub ülempreestrinnale. Nemad viivad läbi omi rituaale ning Pimeduse Pojad enamasti toetavad neid. Enamus vastmärgistatuid saavad omale ka kassi, kass valib sinu, mitte sina tema. Kass on sinu omanik, mitte vastupidi. Tegelt toimub kogu tegevus nüüd peale seda kui Zoey on juba surnud ja ka Kalona ja teised pahad. Nüüd on maailmas jälle rahu aga kui kauaks, seda ma ei oska teile kahjuks öelda. Ma tegin ka kunagi täpselt sama foorumi o.o Kas see foorum on alles veel? |
| | | Ariel Lucy Hacel
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Teis Juun 19, 2012 10:36 am | |
| - Rang Shin kirjutas:
- Ma tean. Foorumi kujundusega on jah veidi probleeme. Ma ise ei ole just graafikas hea seega ei saa teha ka seda headerit ise.
Ma ei mõelnud seda, et headeril midagi viga oleks. Lihtsalt see skinn ei laiendanud seda ülemist riba vms. kus header on. Ma tean mida sa mõtlesid. Hiljem sain pihta. Sel hetkel kui sa ilmsekt seal olid siis ma otsisingi mingit teist skini. |
| | | Ariel Lucy Hacel
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Teis Juun 19, 2012 10:42 am | |
| - Rang Shin kirjutas:
- Katerina Petrova kirjutas:
Kindlasti on enamus teist lugenud raamatud Märgitud või siis Marked. See rollikas siis põhineb neil raamatutel, mis on siis ilmunud nii eesti kui ka inglise keeles. Öö kojas saavad õppida 16-aastased noored, kes on märgistatud jäljekütide poolt. Siia kooli tulles saavad kõik oma mentorid, kes on seal õpetajad. Sa algul õpid seal neli aastat vastmärgistatuna aga kui su keha lükkab muutuse tagasi siis sa sured, kuid võib ärgata ellu ja siis saab temast Punane Vampiir. Nad üritavad siis oma inimliku poolt tagasi saada aga see ei saa olema lihtne. Kui oled oma inimliku poole tagasi saanud oled siia kooli oodatud. Sa ei saa päikese käes olla, kuna sa muutud siis tuhaks. Kui sa aga läbid muutused siis saab sinust Sinine vampiir ja sa saad õpinguid jätkata. Täiskasvanud vampiiril on otsmikul olev poolkuu juba värvunud ja su silmade ümber ilmuvad tätoveeringud, mis tulevad poolkuust välja, kuid see juhtub alles kuuendas klassis. Seal saab õppida erinevaid aineid nagu näideks vampiirisotsioloogia, kirjandus(ja muud ained mis meie koolideski), ratsutamist ja veel teisi. Mõned saavad omale ka võimed(maa, vesi, tuli, õhk, hing). Tavaliselt saada neist endale ühe aga on ka erijuhtumeid kus sul on olemas need kõik viis võimet. Ainus teada olev juhtum on Zoey Redbird. Kuid Öö Kojas tegutsevad ka Pimeduse Pojad ja Pimeduse Tütred. Pimeduse Tütred on vastmärgitutest moodustatud grupp, mis allub ülempreestrinnale. Nemad viivad läbi omi rituaale ning Pimeduse Pojad enamasti toetavad neid. Enamus vastmärgistatuid saavad omale ka kassi, kass valib sinu, mitte sina tema. Kass on sinu omanik, mitte vastupidi. Tegelt toimub kogu tegevus nüüd peale seda kui Zoey on juba surnud ja ka Kalona ja teised pahad. Nüüd on maailmas jälle rahu aga kui kauaks, seda ma ei oska teile kahjuks öelda. Ma tegin ka kunagi täpselt sama foorumi o.o Kas see foorum on alles veel? No mingi http://houseofnightrpg.forum.co.ee/ on olemas. Ma ei tea, kas see on tema oma või ei. |
| | | Danny Worsnop Administraator
Postituste arv : 580 Vampiirikihvad : 47611 Reputatsioon : 0 Join date : 05/01/2012
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Teis Juul 03, 2012 9:02 am | |
| |
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Nelj Juul 05, 2012 6:12 pm | |
- Rang Shin kirjutas:
- Katerina Petrova kirjutas:
Kindlasti on enamus teist lugenud raamatud Märgitud või siis Marked. See rollikas siis põhineb neil raamatutel, mis on siis ilmunud nii eesti kui ka inglise keeles. Öö kojas saavad õppida 16-aastased noored, kes on märgistatud jäljekütide poolt. Siia kooli tulles saavad kõik oma mentorid, kes on seal õpetajad. Sa algul õpid seal neli aastat vastmärgistatuna aga kui su keha lükkab muutuse tagasi siis sa sured, kuid võib ärgata ellu ja siis saab temast Punane Vampiir. Nad üritavad siis oma inimliku poolt tagasi saada aga see ei saa olema lihtne. Kui oled oma inimliku poole tagasi saanud oled siia kooli oodatud. Sa ei saa päikese käes olla, kuna sa muutud siis tuhaks. Kui sa aga läbid muutused siis saab sinust Sinine vampiir ja sa saad õpinguid jätkata. Täiskasvanud vampiiril on otsmikul olev poolkuu juba värvunud ja su silmade ümber ilmuvad tätoveeringud, mis tulevad poolkuust välja, kuid see juhtub alles kuuendas klassis. Seal saab õppida erinevaid aineid nagu näideks vampiirisotsioloogia, kirjandus(ja muud ained mis meie koolideski), ratsutamist ja veel teisi. Mõned saavad omale ka võimed(maa, vesi, tuli, õhk, hing). Tavaliselt saada neist endale ühe aga on ka erijuhtumeid kus sul on olemas need kõik viis võimet. Ainus teada olev juhtum on Zoey Redbird. Kuid Öö Kojas tegutsevad ka Pimeduse Pojad ja Pimeduse Tütred. Pimeduse Tütred on vastmärgitutest moodustatud grupp, mis allub ülempreestrinnale. Nemad viivad läbi omi rituaale ning Pimeduse Pojad enamasti toetavad neid. Enamus vastmärgistatuid saavad omale ka kassi, kass valib sinu, mitte sina tema. Kass on sinu omanik, mitte vastupidi. Tegelt toimub kogu tegevus nüüd peale seda kui Zoey on juba surnud ja ka Kalona ja teised pahad. Nüüd on maailmas jälle rahu aga kui kauaks, seda ma ei oska teile kahjuks öelda. Ma tegin ka kunagi täpselt sama foorumi o.o Kas see foorum on alles veel? No mingi http://houseofnightrpg.forum.co.ee/ on olemas. Ma ei tea, kas see on tema oma või ei. On on, see minu foorum |
| | | Ben Bruce
Postituste arv : 277 Vampiirikihvad : 47328 Reputatsioon : 0 Join date : 04/01/2012
Karakter Vanus: 23. Kaaslane: Beatrice Shadowside
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Laup Juul 07, 2012 5:04 pm | |
| |
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge Laup Juul 07, 2012 5:07 pm | |
| Ma liitusin, Doris olen, aga mu teemakaaslane kadus ära *sniff* |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Veel rollimänge | |
| |
| | | |
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
|
|